MARDİN / KIZILTEPE - Çağıl Ortaokulu

Nis

Okulumuzda gerçekleştireceğimiz bahar oyunları mangala yarışmasıyla başladı. Yarışmalara katılacak öğrencilerimize başarılar dileriz.

Nis

Milyonlarca çocuğa Mustafa Kemal Atatürk'ün bir armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı okulumuzda yaptığımız etkinliklerle kutladık.

Mrt

Bağımsızlığımızın sembolü İstiklal Marşı, 103 yaşında. Bizler de bu özel günü okulumuzda yaptığımız programla kutladık.

Mrt

Kas

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı ilk veli toplantımızı gerçekleştirip velilerimizle görüşlerimizi paylaştık.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılını okulumuzda  coşkuyla kutladık. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Yeni eğitim öğretim yılı için okulumuzun temizliğini yaptık. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.