MARDİN / KIZILTEPE - Çağıl Ortaokulu

Çağıl Ortaokulu

04822081158
Adres
ÇAĞIL MAH. ÇAĞIL KÜME EVLERİ ÇAĞIL ILKOKULU ORTAOKULU BLOK NO: 4 KIZILTEPE / MARDİN
Vizyon
Evrensel eğitim ve öğretim ilkeleri doğrultusunda kurumsallaşmış bir okul kimliğine sahip olmak; geleceği bugünden yaşayarak okulumuzdaki kaliteyi yükseltmek için eğitim ve öğretimde örnek ve önder olmak; vatandaşlar, sivil toplum kuruluşları ve çevre kuruluşlar tarafından önemsenen ve güvenilen bir kurum haline gelmek temel anlayışımızdır.
Misyon
Çağıl Ortaokulu olarak öğrencilerimizi; Milli kimliğini kazanmış, kendisiyle barışık, insani değerleri benimsemiş, dünya ile barışık, zamanın şartlarına uygun, toplumun ve iş hayatının gerektirdiği niteliklere sahip, kendi çevre sağlığını koruma bilincine sahip, öz güveni gelişmiş, eleştirel düşünmeyi öğrenmiş, soran ve sorgulayan bireyler olarak yetiştirmek, çağın gerektirdiği bilgi teknoloji ve iletişim toplumu olma hedeflerimize ulaşabilmek için; bilgiye en kısa yoldan en hızlı şekilde ulaşıp bilgiyi mal ve hizmet üretimine yansıtabilen, geçmişten alınan manevi ve kültürel destekle kendisi ve çevresiyle barışık yakın çevresine ve tüm insanlığa yararlı bir şeyler üretme arzusu ve azmi içinde olan, üst öğrenim kurullarına ve hayata hazırlamak, öncelikle özel anlamda yakın çevremize, dolaylı olarak toplumun her kesimine ve tüm insanlığa hizmet için varız.
Öğretim Şekli :normal eğitim
08:40 ile 15:00
kaloriferli
ulaşım sıkıntısı yoktur. Özel öğretmen servisi vardır.
köyümüz Kızıltepeénin güneyinde yer almaktadır. Suriye sınırına yakındır.
ile 40 km ilçeye 13 km